Kedvezményes építési telek vásárlási lehetőség

Tisztelt Érdeklődők!

Kardoskút Község Önkormányzata az alábbi építési telket kínálja fel az Önkormányzat tulajdonát képező építési telkek értékesítéséről szóló 8/2022. (III.25.) önkormányzati rendelet (a továbbiakban: Rendelet) szerinti kedvezményes értékesítésre:

LETÖLTHETŐ TELEK ISMERTETŐK….

A telek értékesítésére az önkormányzat a honlapján pályázati felhívást tesz közzé. A pályázati felhívás tartalmazza a telek ingatlan-nyilvántartás szerinti azonosítóadatait, a forgalmi értékét, és a pályázat benyújtás határidejét és módját, valamint a biztosított kedvezmény mértékét.

A pályázó a pályázatában köteles röviden ismertetni a családi körülményeit, gyermekeinek számát, jelenlegi lakóhelyét, letelepedési szándékát, továbbá bármely általa fontosnak ítélt körülményt. Köteles továbbá megjelölni a telefonszámát és az e-mail címét.

Amennyiben pályázók együttesen pályáznak (pl. házastársak, élettársak), úgy együttesen válnak jogosulttá arra a kedvezményre, amelyre bármelyikük önállóan lenne jogosult.

A pályázathoz a pályázónak az alábbi dokumentumokat kell mellékelnie: 

  1. a pályázó nyilatkozata arról, hogy a tudomásul vette és vállalja a Rendelet 2. §-a szerinti beépítési (4 éven belül) és életvitelszerű használati kötelezettségeket (10 évig) ;
  2. a pályázó hozzájáruló nyilatkozata arról, hogy a Rendelet 2. § szerinti kötelezettségek teljesítését az önkormányzat jogosult ellenőrizni, valamint nyilatkozata arról, hogy tudomásul veszi, hogy amennyiben ezen kötelezettségének nem tenne eleget úgy az a kedvezmény elveszítését eredményezi;
  3. a pályázó személyi igazolványának, lakcímkártyájának és adókártyájának egyszerű másolata;
  4. a pályázó nyilatkozatát arra vonatkozóan, hogy a pályázó(k) személyes adatait a pályázattal összefüggésben kezelheti,
  5. amennyiben a pályázó 14 éven aluli gyermekkel rendelkezik, úgy annak igazolásaként a gyermek születési anyakönyvi kivonatának másolatát.

A hiányosan vagy elkésetten benyújtott pályázat érvénytelen.

Amennyiben Képviselő-testület szükségesnek ítéli meg, úgy a pályázót személyesen, testületi ülésen kívül meghallgatja.

A telkekkel kapcsolatosan további tájékoztatást Varga Pál Polgármester tud nyújtani a +36 (20) 972-41-82 telefonszámon.

Megszakítás