Húsvétvárás


További fotókért kérem kattintson a fenti képre.

A szervező Civilek az Oncsa-házért Egyesület és a Móra Ferenc Közösségi Színtér húsvétváró programja kicsit rendhagyó volt helyszínében, mivel a szeszélyes, hűvös időjárás miatt a kultúrház nagyterme adott otthont a hagyományos rendezvénynek.

A szervezők nevében Bessenyei Angelika és Vargáné Neller Borbála köszöntötte a résztvevőket. A tavaszi szünet első napján több család és felnőtt érdeklődő is részt vett a Bábika játszóház kézműves foglalkozásán, a gyerekek emellett számos versenyfeladatban ügyeskedhettek. A programhoz előzetes felhívás is kapcsolódott, mert az idén is ajándékban részesültek a húsvéti tojásfa illetve a kül- és beltéri dísz készítői, akik szép számmal jelentkeztek. A közös délutánról húsvéti asztali díszekkel, berzselt tojásokkal és élményekkel térhettek haza a résztvevők.

A felhívásunk díjazottai:

Nyitrainé Baranyi Gabriella, Somlyai Irénke, Kincses Istvánné, Csáki Imréné, Mikes-Nagy Orsolya, Csongrádi Anita, Szemenyeiné Libor Rozália, Varga Boglárka, Kecskésné Veres Katalin és Geisztné Dénes Diána Dóra.

Köszönjük Andrikó Attilának a húsvéti díszítéshez felajánlott bálákat.

 

 

Megszakítás