Tájékoztatás terembérlettel kapcsolatban

Tisztelt Lakosság!

Jelenleg azon dolgozunk és keressük a megoldásokat, hogy a településünk az előttünk álló fűtési időszakot lehetőleg bezárások, átcsoportosítások, költözések nélkül tudja átvészelni. Bízom benne, hogy sem a hivatalban, művelődési házban, egészségházban és óvodában zajló munkát nem kell nagy mértékben átalakítani.

Ennek tudatában a képviselő-testület legutóbbi soron ülésén egyetértett abban, hogy az előttünk álló fűtési szezonban (2022. október 15 – 2023. április 15.) a megnövekedett rezsiköltségek miatt az önkormányzat épületeit családi, baráti rendezvények megtartására nem adja ki. Az épületek napelemmel ellátottak, az ott megtermelt plusz energiát az egész közösséget érintő rendezvények megtartásához, illetve a csoportok, civil szervezetek működésének zavartalan folytatásához használja fel. Biztatom a kedves lakosokat, hogy az előttünk lévő időszakban is jöjjenek el a tervezett közösségi rendezvényekre, erősítve ezzel is az összetartozást.

A fűtési időszakot követően továbbra is bérleti díj nélkül – közüzemi díjak rendezésével –vehetik majd igénybe a helyi lakosok különböző családi-baráti programjaik lebonyolítására a termeket.

Bízva megértésükben, tisztelettel:

Varga Pál polgármester

Megszakítás