Szociális ágazati hírek

További fotókért kérem, kattintson a fenti képre. (Fotók: Pepó Jánosné.)

Nemzetközi kezdeményezésre húsz év óta november 12-ét, a Szociális Munka Napjaként ünnepeljük, melyet a Magyar Országgyűlés a szociális ágazatban dolgozók iránti megbecsülés jeléül, a 2016. évi CLXXX. törvényével munkaszüneti nappá nyilvánított.

Kardoskút település volt a házigazdája az idei Szociális Munka Napja alkalmából megrendezett találkozónak. Csanádapáca, Pusztaföldvár és Kardoskút szociális területen dolgozó kollégái kaptak meghívást erre az ünnepi alkalomra, amelyen Oláh Kálmán Csanádapáca illetve Lengyel György Kardoskút polgármestere köszöntötte a dolgozókat. Pepó Jánosné szakmai vezető értékelte az éves munkát, majd két elismerést adott át a kiemelkedő munkát végző kollégáknak.

Példamutató elhivatottsággal és szorgalommal végzett munkájáért Szekeres Istvánné, a Gyöngyfüzér Szociális Szolgáltató Központ házi segítségnyújtás szolgáltatási csoport vezetője részesült elismerésben, valamint Matyelka Tiborné az Idősek Otthona dolgozója példaértékű helytállását és lelkiismeretes munkáját elismerő oklevéllel jutalmazta az intézmény vezetősége.

A Kardoskúti Amatőr Színjátszó Társulat szórakoztató kulturális műsorát követően a Mórocz Lajos képviselő által főzött marhapörkölttel zárult a művelődési házban az ünnepség. Ezt követően a nemzeti parkban tettek látogatást vendégeink.

Pepó Jánosné, a dolgozók nevében köszönetet mondott Kardoskút Község Önkormányzatának a szívélyes vendéglátásért és támogatásért.

Megszakítás