Telt házas lett a községi karácsonyi ünnepségünk


További fotókért kérem kattintson a fenti képre. (Fotók: CSE.)

Advent harmadik gyertyája az örömöt jelképezi. Örülhet-e jobban valaminek egy település vezetője, mint annak, ha azok az emberek, az a közösség – akiért dolgozik -, egy helyen, egy időben, örömmel és boldogsággal telve van jelen. Boldog és büszke ember vagyok: boldog vagyok, mert az utóbbi hetek és hónapok munkája nem volt hiábavaló. Büszke vagyok arra, hogy programjainkra nagyon sokan ellátogatnak. Ezért éri meg dolgozni. Csak ezért éri meg dolgozni. Kardoskút ne csak egy lakcím bejegyzés legyen egy kártyán, hanem életérzés. Érzés, amely egy belülről fakadó büszkeség. Büszkeség, hogy tartozunk valahová. Tartozunk egymáshoz, egy közösséghez, egy szerethető és szerető, jóban és rosszban összetartó közösséghez.

Ismét egy telt házas programmal büszkélkedhetünk. Telt házzal, ahol is gyermekek és felnőttek, ifjak és örök ifjak jól érezhették magukat. Jól érezték, közösségben. Rózsás Viki karácsonyi dalokkal fűszerezett műsora színvonalas, szívet melengető volt. Öröm volt látni azt a sok gyermeket, akik egy része a színpadon is kivette a részét a műsorból.

Tracsek Oszkár atya az adventi gondolatokat követve meggyújtotta a harmadik gyertyát a községi koszorún.

Jó hangulatú, beszélgető asztaltársaságok voltak amerre csak néztünk. Ez így jó, ennek így kell lennie. Kívánom, hogy legyen is így sokáig.

Hálás szívvel köszönjük a Radnóti Miklós Nyugdíjas Klubnak a finom bejgliket, kakaós csigákat. A Bajnóczi családnak a sós perecet, az Oncsa Háznak a mézes puszedliket, Geisztné Dénes Diának pedig a finom mézeskalácsokat.

Jó szívvel kívánok mindenkinek áldott karácsonyt, szeretetteljes, meghitt ünnepeket és békés, boldog, reményeinket valóra váltó új esztendőt!

Isten áldja Kardoskutat, a közösséget, családokat, mindannyiunkat!

Varga Pál polgármester

Megszakítás