Járdafelújítás – saját tartalék terhére

Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatom Önöket, hogy Kardoskút Község Önkormányzatának Képviselő-testülete döntött a Kardosút, Kossuth utca, Rózsa utca, Béke utca és a Munkácsy sor járda szakaszainak felújításáról a 145/2023. (X. 11.) sz. Képviselő-testületi határozatával.

A kivitelezői tevékenységre kiírt pályázat eredményesen lezárult, mely alapján folyamatban van a nyertes ajánlattevővel történő szerződéskötés.

A kivitelező a munkálatok megkezdését az időjárási viszonyoktól tette függővé, a munkavégzés várható teljes időtartama egy hónap, a kivitelezés legkésőbb 2024. május 31. napjáig befejeződik.

Az érintett utcákban élőket lehetőség szerint a munkavégzés megkezdése előtt 2-3 nappal ismételten tájékoztatja az önkormányzat a munkálatok adott utcát érintő, várható időtartamáról és befejezésének tervezett időpontjáról.

A Kardoskút, Munkácsy soron a munkálatok 2023. november 02. napján 8 órakor a munkaterület bejárásával megkezdődnek a kivitelező és a műszaki ellenőr részvételével, akik kérdés esetén állnak a lakosság rendelkezésére.

Kérem az érintett utcákban lakókat, hogy legyenek türelemmel a munkálatok idején, működjenek együtt a kivitelező cég dolgozóival, hiszen közös érdekünk a járdaépítés, hogy Kardoskút belterületén biztonságosan és kényelmesen lehessen gyalogosan közlekedni.

Szíves megértésüket előre is köszönöm.

Kardoskút, 2023. október 30.

Varga Pál polgármester

Megszakítás