Két év kihagyás után ismét csatlakoztunk a Kihívás Napi programhoz


További fotókért kérem kattintson a fenti képre.

Két év szünet után ismételten programokkal, mozgásos lehetőségekkel vártuk az érdeklődőket az idei Kihívás napja sportnapon, Kardoskúton.

A délelőttöt a reggeli, frissítő közös torna indította, ahol Novák István testnevelő-edző és Abonyi Anikó crossfit magyar bajnok vezette fel a gyakorlatokat, a mintegy ötven résztvevő számára. Az ovisok, a hivatali dolgozók a helybéli érdeklődőkkel együtt örömmel mozogtak. Ezután egyénileg lehetett az edzőteremben erőnlétet növelni, a gyerekeknek hulahopp karikázni, labdázni, pingpongozni, csocsózni és még sok minden mást kipróbálni. Az igazi közösségi élet az iskolaidő után, a kora délutáni időszakban indult meg. A KIA tolóverseny most sem maradhatott el a tér körül, csakúgy, mint a közös falukerékpározás, a söprűs boszorkányfutás, a gyerekeknek a különböző kis sportversenyek, az OVImpia. Évek óta a legnépszerűbb programelem a községben a Falu legerősebb embere verseny, ahol két kategóriában indultak versenyzők. Külön öröm volt a szervezők számára, hogy az utánpótlás junior kategóriában hat kisgyermek indult, mint ahogy ott elhangzott, ők a jövő reménységei. A felnőttek között két régi és két új nevezőt köszönthettünk. A címvédő Jankó Norbi ismételten sikert aratott. A vidám, jó hangulatú versenyt Süle Imre vezette le, a programrészt a Gál Gumiszerviz is támogatta. A sportnap a Mixer duó utcabáljával zárult, amelyen sajnos már kevesebben maradtak, mert a közelgő vihar miatt többen inkább hazafelé vették az irányt. Köszönöm minden segítőnek, önkéntesnek a nap lebonyolításához nyújtott segítségét: az Egészségház munkatársainak a szűrővizsgálatok elvégzését, Kocsis Péter képviselőnek és feleségének, Marikának és Gőghné Rozikának az ételkészítést, a nyugdíjas klub tagjainak a kiszolgálásban nyújtott segítségét. A sportnap díjazását és a résztvevőknek járó finom húsos káposzta vacsorát Kardoskút Község Önkormányzata támogatta.

Végezetül örömhírt adhatunk arról is, hogy a benevezett kistelepülések között – kategóriánkban – a 3. helyezést értük el.

VNB

Megszakítás