Kigyúltak a fények


További fotókért kérem kattintson a fenti képre. (Fotók:VP.)

Advent első vasárnapjához közeledve, az ünnepvárásra hangolódva, igyekeztünk több mindennel kedveskedni az itt lakóknak, illetve a hozzánk látogatóknak. A leglátványosabb talán a főutca villanyoszlopain elhelyezett karácsonyi díszkivilágítás, amely eddig településünkön korábban nem volt. A parkban már hagyományosnak mondható adventi koszorú, községi karácsonyfa – köszönjük ehhez Tóth Sándorné Marika felajánlását – , a Betlehemi jászol és a kis Jézus postaládája mellett az idén újdonságképpen – köszönhetően a Simora családnak – egy szelfi pont is várja az idelátogatókat. Süle Imre keze munkáját dicséri egy kovácsoltvas adventi kapu, amely új színfoltként jelent meg a parkban. Köszönet a közfoglalkoztatottaknak és minden segítőnek, aki hozzájárult a településközpont díszítéséhez, az ünnepi hangulat megteremtéséhez.

Bízom benne, hogy ezekkel az apró figyelmességekkel is hozzá tudunk járulni az ünnepre hangolódáshoz, a lélek megnyugvásához.

A koronavírus sajnos nem csak hogy jelen van településünkön, de igen jelentős számú megbetegedést is okoz. Az esetszámok napról napra növekednek Kardoskúton is. Kérek mindenkit, hogy tartsuk be az egészségügyi szakemberek javaslatait, csak hiteles forrásból tájékozódjunk. Vigyázzon mindenki magára, családjára. Mint ahogy eddig, továbbra is fegyelmezetten próbáljuk megóvni közösségünket a szabályok betartásával.

Szeretettel invitálok mindenkit az adventi gyertyagyújtás alkalmaira, amelyek szabad téren lesznek megrendezve. Beltéri rendezvény a Mikulás ünnepségen kívül az idén nem lesz.

A Képviselő-testület és a magam nevében kívánok mindenkinek jó egészségben, szerettei körében eltöltött békés ünnepvárást.

Varga Pál polgármester

Megszakítás