Közösségben búcsúztattuk a nyarat


További fotókért kérem kattintson a fenti képre. (Fotók: VNB)

A nyári szünet utolsó hétvégéjére vacsorás zenés esttel örvendeztette meg a lakosságot a kardoskúti önkormányzat. A három héttel korábbi rendezvény sikerén felbuzdulva egy hasonló közösségi program részesei voltak több, mint háromszázan.

A rendezvény sikerességét jelzi, hogy minden korosztály ellátogatott a művelődési ház elé, ahol a gyerekeket a Csiga Duó műsora, kézműves játszóház, lovagoltatás illetve ugrálóvár várta, díjmentesen. Emellett a gyerekek különféle arcfestések, csillámtetoválás és fonott hajkreációk közül is válogathattak. Amíg sorra kerültek, addig Albert Zoli lufihajtogató készített különféle figurákat. Az esti vacsora asztaloktól senki sem távozott korgó gyomorral, mert a helyben főzött bocsrácsos pörkölt és a kemencében sült tejes pite ízletesnek és kiadósnak bizonyult, ami szintén díjmentesen állt az előzetesen regisztrált lakosság rendelkezésére. A nyárbúcsúztató programon a felnőtteket Nótári Bandi zenész, a Con Moto Party Band színvonalas utcabálja, majd éjfél után MC. Hercules zeneválogatása szórakoztatta.

Mindkét augusztusi rendezvényt Varga Pál polgármester jónak értékelte, hiszen a lakosság részéről pozitív visszajelzések érkeztek, az önkormányzat kollektívája és Mórocz Lajos pörköltfőző csapata pedig örömmel segítették a kulturális est sikeres lebonyolítását.  „Igazi családi programot sikerült rövid idő alatt megszervezni, ahol a kisgyerekektől a nagyszülőkig tartalmasan tölthették el közösen az időt a résztvevők. Mindezek után a jövőben is szorgalmazni fogom az ehhez hasonló nyár esti rendezvényeket, amelyek elérték közösségteremtő céljukat.” – zárta gondolatait a településvezető.

A Nyárbúcsúztató zenés est támogatói és segítői voltak:

MOL Nyrt.
Kardoskút Község Önkormányzata
Mórocz Lajos, Farkas László, Kocsány Gábor, Stelbaczki Sándor, Gulyás Péter és Rideg József pörköltfőzők
Andrikó Attila és családja
Móga László és családja
Süle Antal
Kábelkontroll Kft.,
a hivatal dolgozói és Simon János

VNB

Megszakítás