Egy bál margójára!

Kis falunkban Kardoskúton 2019.09.14. – én került megrendezésre és sikeres lebonyolításra egy JÓTÉKONYSÁGI BÁL.

Mondhatja a kedves olvasó, hogy no és akkor, számos bál van egy évben a faluban.

Igen ez valóban így van, azonban ez mégis más mint a többi rendezvény. A Kardoskúti óvodások szülei a szülői munkaközösség kezdeményezte és vállalta fel a szervezést és lebonyolítást. A cél: nemes és önzetlen, a bevételt az óvoda szépítésére és a gyermek javára kívánják fordítani.

Ez a kezdeményezés feleleveníti a Kardoskúton régről jól működő összefogást, egymást segítő társadalmi tenni akarást.

Egyre több vállalkozás és magánszemély biztosította Őket támogatásáról és ajánlotta fel segítségét. Lám él ez a kis falu és akar tenni a jó érdekében, kiemelten, ha gyermekeikről, unokáikról van szó.

A jótékonysági bálra a jegyek a művelődési ház befogadó képességeinek határát feszegetve elkeltek. A résztvevő 143 fő, szépen feldíszített teremben, a svédasztalon isteni finom ételekkel és jó zene kíséretében szórakozhattak.

Ez a bál az Óvodáért a szülők kezdeményezésével a Kardoskútiak részvételével zajlott.

Ficsor Zoltán mester cukrász kezei által alkotott gyönyörű, az óvodát ábrázoló nagyon finom torta emelte a rendezvény élményét!

A tombola húzáson a támogatók által felajánlott tárgyak kisorsolása jó hangulatban tréfás bekiabálások mellett kerültek kiosztásra a szerencsés nyertesek számára.

Bízunk abban, hogy ez a rendezvény egy jó kezdet és inspirálja az embereket arra, hogy több ilyen a falu lakóit bevonó sikeres rendezvényt szervezzenek.

Köszönjük szépen minden támogatónak és segítőnek a munkáját és támogatását.

Simora Jánosné és Farkasné Lencse Ildikó

Megszakítás