Járási találkozó: kilenc egyesület, több mint száz résztvevője


További fotókért kérem kattintson a fenti képre. (Fotók: Perendi Nóra)

Harmadik alkalommal hívta meg Kardoskútra az Orosházi Járáshoz tartozó nyugdíjas szervezeteket a Radnóti Miklós Nyugdíjas Klub. A pénteki találkozón több mint száz nyugdíjaskorú vett részt kilenc közösségből.

A helyi klub vezetője üdvözölte a megjelenteket, majd Varga Pál alpolgármester köszöntötte a településre érkezetteket. A találkozó első részében Nagy Margaréta marosvásárhelyi születésű, immáron Orosházán élő alkotó kiállításának megnyitójára került sor. Az alkotó életútját és a kiállított különleges és egyedi munkákat a művelődési ház vezetője méltatta. A kellemes légkörű bemutatót Nagy Krisztina énekművész előadása még szebbé varázsolta, majd a Bokréta Népdalkör és a Békéssámsoni Dalkör énekesei szórakoztatták a vendégeket. Az ebédet követően Kasza Béla és Hegyi Pál zenészek nótáira táncra perdültek a jelenlévők. A délutánba nyúló találkozó tartalmasan és kellemesen telt, amelyhez a szorgos kardoskúti nyugdíjasok igyekezete is hozzájárult.

Szombaton a rákóczitelepi nyugdíjasok meghívására kilenc klubtaggal a házigazda egyesület 30. évfordulós ünnepségén vettünk részt.

Megszakítás