Szavazz Kardoskútra!

A green.your.eye program egy folyamatosan bővülő, a határokon átívelő program, amely képessé teszi a gyermekeket és a fiatalokat más szemmel nézni a környezetüket. A környezet- és a természetvédelem sikere vagy sikertelensége a fiatalok jövőbeni életminőségét alapvetően fogja meghatározni, ezért szeretnénk bemutatni számunkra, hogy mit és hogyan tehetnek a környezet- és a természetvédelem érdekében.

A programban résztvevő iskolák diákjai egy környezet és természetvédelmi vetélkedőn vesznek részt, amelynek keretében egy kisfilmeket készítenek. A filmekben bemutatják, mit jelent számunkra a környezet és természetvédelem. A legjobb filmek készítői egy közös eseményekben gazdag táborozáson, találkozón vesznek részt. A filmeket egy szakavatott zsűri fogja értékelni, de közönség díj is kiosztásra kerül.

A kardoskúti iskola diákjai is elkészítették versenyfilmjüket – Zöldkör: Rajtad is múlik címmel -, amelyre 2010. május 8-án 0 órától  2010. május 13 délig lehet szavazni. Ha tetszett a kisfilmünk kérem, támogasson Bennünket szavazatával. A filmeket egyenként lehet értékelni egy 1-től 5-ig tartó skálán. Az értékelés igen egyszerű művelet. Az egérrel annyi kis zöld pipát kell adni, amennyire tetszett a videó. Ha például nagyon tetszett akkor az ötödik pipára kell kattintani.

Megszakítás