Tökfaragás és jelmezverseny


További fotókért kérem kattintson a fenti képre. (Fotók: PN.)

Az eső sem riasztotta vissza az elszánt tökfaragókat és jelmezeseket, akik a művelődési ház október végi programjára, a hagyományos tökös bulira igyekeztek.

A kedvelt családi programot tizennegyedjére rendeztük meg, töretlen sikerrel. A résztvevők tizenöt kis jelmezesnek tapsoltak, akik egyenként bemutatták öltözetüket. A zsűri mindenkit megjutalmazott, az idei „Tök jó fej” címet Mócz Roland érdemelte ki, aki unokatestvéreivel együtt készült a programra. A jelmezesek után a faragás további izgalmas percei következtek. A családi közös tevékenység közepette sok szép egyedi töklámpás is készült. A legfiatalabb résztvevőnk a hat hónapos Lia testvéreit, a legkisebb tökfaragó Robikát és nővérét figyelte. A 2-5 éves kicsinyek mindeközben halloween-i mézeskalács figurákra festegettek.

A zsűri tagjai – Andrékó Pálné, Kocsis Péterné és Kovács Andrásné – nagy igyekezettel követték a faragás menetét, majd a kategóriák győzteseinek kihirdetésénél segédkeztek.

A hangulatos estét követően jóízűen fogytak a sütőtökös ízű édességgolyók, amiket ezúton is köszönünk Kocsisné Marikának.

Az őszi szünetben az Ifisek Halloween partit rendeztek az erre az alkalomra feldíszített ifiszobában. Több, mint húszan beöltözve, társasjáték és finom falatok mellett szórakoztak együtt.

VNB

Megszakítás