Immáron hivatalosan is

2005. október 20-án azzal a nem titkolt szándékkal indítottam útjára a ww.kardoskut.atw.hu oldalt, hogy kicsiny falunk hírét szétkürtöljem a nagyvilágba.

A weboldal 2005. október 20-án.

Az akkori oldal egy kicsit butácska, kicsit szétszórt volt, de legalább volt! A nehéz kezdetet még nehezebb folytatás követte. Több átalakulás után 2006. december 16-tól a www.kardoskut.extra.hu mellett már  www.kardoskut.eu néven is elérhető lett az oldal. A több, mint két évet megélt oldal nem panaszkodhat a látogatottság terén sem:

január 1-től immáron végleges helyére kerülnek a több mint két éve szerkesztett anyagok. Ismét teljes mértékben megfog változni a külalak. Reményeink szerint egyszerű navigálás jött létre az új menürendszerrel az oldal rengeteg információja között. Ez a külalak korántsem lesz végleges. Egy weboldalnál talán nem is lehet soha véglegességről beszélni hiszen állandóan változik rajta minden. De a fő irányvonal az marad.  És hogy mitől lesz egy oldal hivatalos oldal? Először is a nevétől. Ezentúl kardoskut.hu és kardoskut.eu néven lesz elérhető a tartalom. A korábbi anyagok mellé felkerülnek Kardoskút község intézményeinek anyagai. A legnagyobb adatmennyiséget az önkormányzat részén fogjuk találni. Naprakész rendeletek, törvények és tájékoztatók találhatóak majd többek között. Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindenkinek aki bármilyen segítséget nyújtott a honlap létrejöttéhez.

Remélve, hogy 2008. január 1. után is megtisztelik a honlapot érdeklődésükkel kívánok mindenkinek Boldog Új Évet!

Megszakítás