^elejére

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

Szendvicskrémek kicsit másképpen

Betűméret növelése

További fotókért kérem kattintson a fenti képre. (Fotók: NB, VP)

Zöldségekből készült, kenyérre kenhető szendvicskrémeket készítettünk az életmód klub legutóbbi összejövetelén, amelyre a kertbarát klubosokat és a község érdeklődő lakóit is hívtuk. A legfiatalabb kiskuktánk még alsós tagozatos, akinek kisöccse is jóízűen eszegette a falatokat. Rozsos és magvas kenyérre ötféle krémet készítettünk cukkinis, céklás-fetasajtos, sárgarépás, zöldborsós és vörösbabos ízesítésűeket. Megállapítottuk, hogy a pirított kenyér az ízeket még jobban kihozta. A falatkákra paprikakockákat, újhagymát, aprított zöldfűszereket illetve pirított magvakat szórtunk. A kóstolás olyan jól sikerült, hogy a szombatra tervezett iskolai tereprendezésre készített krémek java elfogyott, így Tibáné Zsuzsa védőnk szorgosságának köszönhetően aznapra friss krémekkel kínálhattuk a kertbarátokat és az érdeklődőket.

Az ingyenes klubfoglalkozást a Kardoskút Községért Közalapítvány anyagi támogatásával valósíthattuk meg. Köszönet érte!
FacebookTwitter

Copyright 2017  Kardoskút